ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οριστικό... ο ημιτελικός στις 20:00

Οριστικό... ο ημιτελικός στις 20:00
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο παρά... ένα για να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Final-6 του LEN Champions League. Διότι 9 ώρες πριν την ώρα έναρξης του πρώτου μάθαμε την ώρα που θα ξεκινήσει, τελικά, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζόλνοκ. Από χθες το βράδυ ξεκίνησε μια ιστορία με νέες ώρες στα ματς της 3ης Ιουνίου.

Αρχικά ο Θρύλος ήταν να αγωνιστεί στις 20:00, αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι θα παίξει στις 21:30 και νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής επανήρθαμε στις αρχές ώρες. Δηλαδή η αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας με την Ζόλνοκ θα ξεκινήσεις στις 20:00.

Το όλο θέμα είχε να κάνει με τα κανάλια στις χώρες της Ευρώπης που μεταδίδουν τα ματς. Διότι στην Ελλάδα, η NOVA που θα μεταδώσει ζωντανά το ματς, είχε κάνει όλες τις κινήσεις και τις συμφωνίες για το διαφημιστικό "πακέτο" του ημιτελικού, με δεδομένο ότι η αναμέτρηση με την Ζόλνοκ είναι στις 20:00.

Παράλληλα με το "μπάχαλο" που επικράτησε αλλά και τα παράπονα των ομάδων, καθώς άλλαζε εντελώς την τελευταία στιγμή ο προγραμματισμός τους, η LEN αναγκάστηκε να κάνει... πίσω και τελικά να ισχύσει αυτό που όλοι ήξεραν από την αρχή. Πώς ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 20:00, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζόλνοκ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ώρα πρόκρισης για τον Θρύλο

    Ώρα πρόκρισης για τον Θρύλο

    Με ένα χαλάρωμα ολοκλήρωσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας την προετοιμασία ενόψει Ζόλνοκ.

  • Στις 21:30 ο ημιτελικός!

    Στις 21:30 ο ημιτελικός!

    Άλλαξε ώρα το ματς του Θρύλου με τη Ζόλνοκ, όπως ενημέρωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης η LEN.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ