Ένα ακόμα γερό τεστ για τους Παίδες
Ένα ακόμα καλό τεστ ήταν για την ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού το δεύτερο ματς στο πλαίσιο του KIDS Final 2016. Αντίπαλος ήταν η ομάδα επίλεκτων από την Ουγγαρία, με τους καλύτερους παίκτες της χώρας.
Μια σχολή του πόλο, που δίνει τεράστιο "βάρος" στο αναπτυξιακό κομμάτι και τις υποδομές από τις πολύ μικρές ηλικίες, με στόχο την παραγωγή αθλητών. Και αυτό το έδειξαν οι Ούγγροι και στον πρώτο τους αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, χθες το απόγευμα.
Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη μέσα από αυτά τα φιλικά στη Βουδαπέστη αποκομίζουν σημαντικές εμπειρίες, αλλά κάνουν και μια ιδανική προετοιμασία για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων, όπου έχουν ήδη προκριθεί, η οποία θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούνιο.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Γεώργιος Κουρκόρ, Άγγελος Σοφός, Νικόλαος Αλευρόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτριος Κίτσος, Νικόλαος Μακαντάνης, Παναγιώτης Λαδάς, Μιχάλης Παπαζαφειρόπουλος, Γεώργιος Γούρας, Σταύρος Μερτίνος, Συμεών Λαδάς, Ιάσονας Κυρίτσης, Παντελής Κρητικός, Δημήτριος Βούλγαρης.
Προπονητής : Νίκος Δεληγιάννης
Τα oκτάλεπτα : 1-5, 1-7, 2-7, 0-7.
Ολυμπιακός (Ν. Δεληγιάννης) : Σοφός 1, Μακαντάνης 1, Λαδάς 1, Αλευρόπουλος 1.
Ουγγαρία Κ15 : Βίγκβαρι 4, Μπομπις 4, Κόναρικ 4, Μπιχάτσι 3, Νέμεθι 3, Μπόζο 3, Ζιμπεν 1, Ζιλαντί 1, Γκιενις 1, Αράνι 1, Νιρι 1.









