ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Του Θρύλου ο λαός που "σκάει" οδικώς!

Του Θρύλου ο λαός που

Αποδεδειγμένα η λέξη ταλαιπωρία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των οπαδών του Ολυμπιακού, όταν πρόκειται να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Και όταν η αγαπημένη τους ομάδα τους χρειάζεται περισσότερο αυτοί θα είναι βρίσκονται πάντα εκεί, στο πλευρό της για να την υποστηρίζουν.

Ανεξάρτητα από το άθλημα, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αποδεικνύουν μια ακόμα φορά ότι... τα χιλιόμετρα είναι λίγα και η... απόσταση μικρή, μπροστά στην αγάπη τους για τον Έφηβο.

Για αυτόν ταξιδεύουν, για αυτόν δεν υπολογίζουν ούτε την κούραση ούτε την ταλαιπωρία προκειμένου να τον δουν στην Ουγγαρία.

Η μαζική οδική εκδρομή των οπαδών του Θρύλου που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης από το Καραϊσκάκη, με ενδιάμεσο σταθμό το φιλόξενο Βελιγράδι και αφού θα έχει διανύσει συνολικά μια διαδρομή 1.500 χιλιομέτρων, αναμένεται να φτάσει στον τελικό προορισμό πριν την έναρξη του ημιτελικού του Ολυμπιακού με την Ζόλνοκ.

Το Κολυμβητήριο "Άλφρεντ Χάγιος" θα βαφτεί «ερυθρόλευκο» και το πάρτι που θα στηθεί  στην κερκίδα θα αποτελέσει την καλύτερη ώθηση για τους πολίστες του Θοδωρή Βλάχου!

Περισσότεροι από 700 για έναν αγώνα πόλο...

Από όλη την Ελλάδα...

Από όλη την Ευρώπη...

Για τον Ολυμπιακό!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Παίρνουν θέση στην κερκίδα

    Παίρνουν θέση στην κερκίδα

    Οι πρώτοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ήδη τα πρώτα πανό κρεμάστηκαν, από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ