ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πόλο: Ματσάρα κορυφής στην Ιταλία για το Τσου Λου! (photo)

Πόλο: Ματσάρα κορυφής στην Ιταλία για το Τσου Λου! (photo)

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει απόψε το βράδυ η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 21:30 (ERTFLIX) την ισχυρή Μπρέσια στην Ιταλία, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο τη νίκη.

Μετά την επικράτηση (12-10) επί της Γιαντράν Σπλιτ στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Θρύλος θέλει κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας να πανηγυρίσει ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσει αήττητο και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α’ Ομίλου.

Οι Πειραιώτες, που παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο έως τώρα, έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ιταλική ομάδα, όμως είναι αποφασισμένοι να περάσουν νικηφόρα από τη γειτονική χώρα και να φτάσουν τις πέντε νίκες τους (μια ισοπαλία) μέχρι στιγμής στους ομίλους του φετινού Champions League. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι μόνη πρώτη με 13 βαθμούς με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 11.

Στο ματς με την Μπρέσια, ο Θοδωρής Βλάχος θα έχει στη διάθεσή του τους δύο φουνταριστούς του, Κολόμβο και Μουρίκη, ωστόσο αμφότεροι δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

ΠΑΜΕ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ