ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βλάχος: «Έχουμε μέταλλο σαν ομάδα»

Βλάχος: «Έχουμε μέταλλο σαν ομάδα»

Ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπως αναμενόταν, ήταν το σημερινό κόντρα στην Μπρέσια σύμφωνα με τις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου. Ο Έλληνας προπονητής του Θρύλου, ανέφερε πως η ομάδα είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά δεν το κατάφερε.

Ακόμη, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν από την αρχή της σεζόν και τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει μέταλλο σαν ομάδα και στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο να φτάσει εκεί που ονειρεύεται.

«Κάναμε την πρώτη μας ήττα σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι όπως το περιμέναμε και όπως γίνεται πάντα μέσα στην έδρα της Μπρέσια. Ένα κενό στο 2ο οκτάλεπτο μας ανάγκασε να κυνηγάμε συνέχεια στο σκορ για να ισοφαρίσουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίχτες μου για την υπερπροσπάθεια που κάνουν από την αρχή της σεζόν, καλύπτοντας με την αυταπάρνηση τους όλα τα προβλήματα που είχαμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Έχουμε μέταλλο σαν ομάδα, και στοιχεία που μπορούν να μας φτάσουν εκεί που ονειρευόμαστε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ