ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Θα κριθεί από τη δική μας απόδοση»

«Θα κριθεί από τη δική μας απόδοση»
Book Small Mobile

Δυνατό παιχνίδι περιμένει ο Θοδωρής Βλάχος απέναντι στη Ραντνίτσκι. «Υποδεχόμαστε την Ραντνίτσκι στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στον όμιλο μας στο Champions League. Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι επικίνδυνο για όλες τις ομαδες και η Ραντνίτσκι έρχεται με αυτοπεποίθηση και με ανεβασμένη την ψυχολογία της, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας απέναντι στην Νόβι Μπεογκραντ.

Και αυτός, λοιπόν, είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, μια στροφή πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος του ομίλου», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Φουντούλης, είπε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία απέδειξε την ποιότητα της, κατακτώντας το Κύπελλο Σερβίας πριν από λίγες ημέρες. Είναι μια νεανική ομάδα, που έχει πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της και δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσεις. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και θεωρώ, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από την δίκη μας απόδοση. Προερχόμαστε από ήττα στην Ιταλία και θέλουμε πολύ την νίκη, ώστε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσουμε τη προσπάθεια μας για τον αρχικό μας στόχο, που είναι η πρόκριση στο Final-8».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ