ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιβλητικές οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης κόντρα στον ΝΟ Λάρισας

Επιβλητικές οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης κόντρα στον ΝΟ Λάρισας

Επιβλητική ήταν η επιστροφή των Υπερπρωταθλητριών Ευρώπης στη δράση, κόντρα στον ΝΟ Λάρισας, του οποίου επικράτησαν με το ευρύ 26-3. Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Κώστα Χατζηδάκη πήραν μια άνετη νίκη και συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους φέτος.

Τώρα, στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/1, 18:30) στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, όπου έχουν ως μοναδικό στόχο και πάλι τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και σοβαρός από την αρχή του παιχνιδιού, προηγήθηκε με 7-0 από το πρώτο οκτάλεπτο και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Στο ημίχρονο πήγε προηγούμενος με 16-1, έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλες τις παίκτριες του.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η διαφορά ανέβηκε στο +22, με το σκορ να είναι 23-1 και τον Ολυμπιακό να δίνει μια ακόμη ξεχωριστή παράσταση στη φετινή σεζόν, στη πρώτη του αναμέτρηση χωρίς τον Χάρη Παυλίδη στον πάγκο. Το παιχνίδι έληξε με 26-3, μετά από ένα 4ο οκτάλεπτο στο οποίο έπεσε ο ρυθμός και ο Θρύλος πανηγύρισε μια ακόμη νίκη.

Tα οκτάλεπτα: 7-0, 9-1, 7-0, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κώστας Χατζηδάκης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Ξενάκη 3, Σιούτη 3, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 2, Β. Πλευρίτου 3, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Σταματοπούλου, Δουρέκα, Τριχά 2, Τορνάρου 2

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κόκκινου, Τζελέπη, Μ. Καριπίδου, Κολτσίδα 1, Γαλανοπούλου, Ρότζερς 1, Χασιώτης, Η. Καριπίδου 1

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ