ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Προετοιμαζόμαστε για την Ντουναϊσβάρος»

«Προετοιμαζόμαστε για την Ντουναϊσβάρος»
Book Small Mobile

Ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός ήθελε να ξαναβρεί τον αγωνιστικό του ρυθμό ήταν το σημερινό κόντρα στον ΝΟ Λάρισας σύμφωνα με τον Κώστα Χατζηδάκη, ο οποίος τόνισε πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το παιχνίδι με την Ντουναϊσβάρος στις 5 Φεβρουαρίου.

 «Ήταν ένα παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, τα κορίτσια ήταν με την Εθνική, ήταν και η διακοπή των Χριστουγέννων, οπότε σκοπός μας ήταν σιγά-σιγά να ξαναβρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να προετοιμαστούμε, γιατί ο μεγάλος μας στόχος αυτή τη στιγμή είναι στις 5 Φεβρουαρίου το ματς με την Ντουναϊσβάρος. Η προετοιμασία για αυτό τον αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει».

Από την πλευρά της, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη δήλωσε πως ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνει μια καλή προπόνηση στο σημερινό παιχνίδι και να προετοιμαστεί για τα ματς με την Ντουναϊσβάρος για την 8άδα της Euroleague.

 «Η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο είναι προφανής. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή προπόνηση, να βρούμε ρυθμό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος την καινούργια χρονιά. Σιγά-σιγά, προετοιμαζόμαστε για τα ματς με την Ντουναϊσβάρος, για την οκτάδα της Euroleague».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ