ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ζερδεβάς: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Ζερδεβάς: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Δεν έφτασε στην απόδοση που ήθελε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν αναποτελεσματικός στην επίθεση, σύμφωνα με τον Ζερδεβά. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα θα ανασυνταχθεί, θα διορθώσει τα λάθη της και θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Ακόμη, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη για τα θύματα της Θύρας 7, όμως δε τα κατάφερε. Έκλεισε, λέγοντας πως, κανείς δε τους ξεχνάει και πως η ομάδα προσπαθεί να τους τιμά κάθε φορά.

«Σίγουρα, δεν φτάσαμε την απόδοση που θέλαμε και ήμασταν τελείως αναποτελεσματικοί στην επίθεση. Ήταν ένα κρίσιμο ματς, γιατί από βαθμολογικής άποψης κρίνονταν πολλά και σε κανέναν από εμάς δεν αρέσει να χάνει στην έδρα μας. Παρόλα αυτά, θα ανασυνταχθούμε, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και πιστεύω, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Σήμερα ήταν και μία ιδιαίτερη μέρα για τον σύλλογο, θέλαμε τη νίκη και για έναν επιπλέον λόγο, για να την αφιερώσουμε στα θύματα της Θύρας 7, όμως δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, δεν τους ξεχνάμε και προσπαθούμε να τους τιμούμε κάθε φορά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ