ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βλάχος: «Παίζουμε πάντα για το γόητρο»

Βλάχος: «Παίζουμε πάντα για το γόητρο»

Μια δύσκολη εβδομάδα είχε ο Ολυμπιακός με αγωνιστικά προβλήματα και χωρίς πολλούς παίκτες στην προπόνηση, σύμφωνα με τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα παίζει πάντα για το γόητρο.

Ο Βλάχος ανέφερε επίσης πως η ομάδα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα και περιμένει να δει ποιοί παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για αυτό το παιχνίδι, ενώ έκλεισε λέγοντας πως ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να πάρει το πολύτιμο «διπλό» στην Ισπανία.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη βδομάδα για εμάς, γιατί δεν ήμασταν πάνω από 6-7 άτομα στην προπόνηση, με αρρώστιες και διάφορα προβλήματα. Το σημερινό ματς δεν είχε βαθμολογική σημασία, αλλά εμείς παίζουμε πάντα και για το γόητρο. Σήμερα παίξαμε με τρεις απουσίες, παρόλα αυτά τα παιδιά έδειξαν με πάθος ότι ήθελαν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, με καλό ρυθμό και ότι ήθελαν τη νίκη. Το καταφέραμε, δίκαια και κοιτάμε το ματς με την Μπαρτσελονέτα. Θέλουμε να δούμε πόσοι θα είμαστε εκεί, πόσοι θα ταξιδέψουμε και όπως και να έχει, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πάντα θέλουμε, να πάρουμε τη νίκη».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ