ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βάσω Πλευρίτου: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει»

Βάσω Πλευρίτου: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει»

Ενθουσιασμένη και ανυπόμονη δήλωσε η Βασιλική Πλευρίτου για το Final 4 της Euroleague στον Πειραιά (2-3/4). Η διεθνής περιφερειακή του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και θα κάνει τα πάντα για τον τίτλο.

Ακόμη, τόνισε πως το πάθος της ομάδας μεγαλώνει όσο πλησιάζουν οι μέρες και πως οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Τέλος, έκανε κάλεσμα στον κόσμο, αναφέροντας πως περιμένει από τον λαό της οικογένειας του Ολυμπιακού να υποστηρίξει την ομάδα σε αυτά τα πολύ σημαντικά παιχνίδια.

«Πλησιάζουν οι αγώνες του Final-4 Ευρώπης, εδώ στον Πειραιά. Όσο κοντεύουν οι μέρες, μεγαλώνει ο ενθουσιασμός και το πάθος που έχουμε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες και έτοιμες να υπερασπιστούμε τον τίτλο που έχουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά. Το θέλουμε πολύ, θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί.

Πραγματικά, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, με τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να… συμπληρώνει το ρόστερ της ομάδας μας. Περιμένουμε, λοιπόν, όλον τον κόσμο της οικογένειας του Ολυμπιακού να έρθει να μας υποστηρίξει στην πιο σημαντική έως τώρα στιγμή της φετινής σεζόν».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ