ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι, back to back κάνεις!

Θρύλος είσαι, back to back κάνεις!

Ραντεβού στις 17:00 με την ιστορία του έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο Παπαστράτειο τη Σαμπαντέλ, στον μεγάλο τελικό της LEN Euroleague! Στον 11ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της προκρίθηκε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία νίκη (18-11) επί της Ούιπεστ στο κατάμεστο Παπαστράτειο, στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, που βρίσκονται σε τελικό Euroleague για τρίτη διαδοχική σεζόν και πέμπτη συνολικά, αντιμετωπίζουν την Κυριακή (3/4) στις 17:00 (ΟΝΕ Channel) την Σαμπαντέλ (9-8 την Πάντοβα στον ημιτελικό) στον Πειραιά, για την… back to back κατάκτηση.

Μετά την περσινή επιτυχία στη Βουδαπέστη, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να κατακτήσουν το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα Ευρώπης και συνολικά, το έκτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο! Στον τελικό του θεσμού στο Παπαστράτειο, οι «ερυθρόλευκες», με τον κόσμο στο πλευρό τους, θέλουν να κερδίσουν την ισπανική ομάδα και να παραμείνουν στο «θρόνο» τους, στην κορυφή της Ευρώπης, για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

Θρύλος είσαι… back to back κάνεις!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ