ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τσίριτς: «Ευχαριστώ τον Χάρη Παυλίδη»

Τσίριτς: «Ευχαριστώ τον Χάρη Παυλίδη»

Ευτυχισμένος με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού δήλωσε ο Αλεξανταρ Τσίριτς, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα σήμερα και γέμισαν το Παπαστράτειο. Ο Σέρβος τεχνικός του Θρύλου έκανε, επίσης, ειδική μνεία στην πολύ καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, αλλά και τον Χάρη Παυλίδη, για τον οποίο ανέφερε πως είναι ο κύριος υπεύθυνος για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας.

«Καταρχάς, ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους ήταν δίπλα μας. Νομίζω, ήταν μία μεγάλη νίκη για όλους σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι από αυτά που μας αρέσει να βλέπουμε. Η Σαμπαντέλ έπαιξε συναρπαστικά στο χθεσινό παιχνίδι και σήμερα έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Τα κορίτσια μας ήταν πάρα πολύ καλά στην άμυνα, μας έλειψε λίγη ενέργεια σε μερικά σημεία, αλλά είναι λογικό με τέτοιου είδους άμυνα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το σταφ και φυσικά, τον Χάρη Παυλίδη και τον Κώστα, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που το ξεκίνησαν όλο αυτό, εγώ ήμουν απλώς εκείνος που το ολοκλήρωσε. Η νίκη είναι αφιερωμένη και σε αυτούς! Με αυτές τις αρχές που τους είχε δώσει ο Χάρης, δεν ήταν τόσο δύσκολο να συνεχίσω το έργο του και στο τέλος, βλέπουν όλοι πόσο καλή δουλειά έγινε με τα κορίτσια που κατάφεραν να κατακτήσουν τον ευρωπαϊκό τίτλο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ