ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός | Πόλο: Γυναίκες και Άνδρες στη «μάχη» του Κυπέλλου! (photos)

Ολυμπιακός | Πόλο: Γυναίκες και Άνδρες στη «μάχη» του Κυπέλλου! (photos)

Ημέρα Κυπέλλου! Ημέρα ημιτελικών, σε πόλο Γυναικών και πόλο Ανδρών! Ο Ολυμπιακός μπροστά σε ακόμη μία μεγάλη πρόκληση, αυτή του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκδικεί μέσα σε λίγη ώρα δύο εισιτήρια για τους αντίστοιχους τελικούς, σε Άνδρες και Γυναίκες. Στις 17:30 οι Γυναίκες με τον Εθνικό, στον ημιτελικό και στις 19:00 οι Άνδρες, με την ΑΕΚ, στον δικό τους αγώνα, με φόντο τον μεγάλο τελικό και την κούπα και για τις δύο ομάδες!

Πόλο Γυναικών

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν σήμερα Σάββατο (16/4) στις 17:30 (ΚΟΕ TV) τον Εθνικό στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας, για τον ημιτελικό του θεσμού, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (17/4, 17:00) κόντρα στο νικητή του άλλου ζευγαριού, ΑΕΚ-ΑΝΟ Γλυφάδας (16/4, 16:00).

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς είναι έτοιμη για τον κρίσιμο ημιτελικό στη Λάρισα, κόντρα στον κάτοχο του LEN Trophy, τον οποίο θέλει να κερδίσει, ώστε να προκριθεί στον τελικό, διεκδικώντας μετά το Super Cup και την Euroleague, τον τρίτο τίτλο της σεζόν, αυτόν του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι πολυνίκης του θεσμού, με τρία Κύπελλα και διεκδικεί το τέταρτο στην ιστορία του, θυμίζουμε.

Πάμε ΟΜΑΔΑΡΑ!

 

 

 

Πόλο Ανδρών

Στη «μάχη» του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα Σάββατο (16/4) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στον ημιτελικό του θεσμού στη Λάρισα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στις 19:00 (ΚΟΕ TV), με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (17/4, 19:00) κόντρα στο νικητή του άλλου ζευγαριού, Υδραϊκός-ΝΟ Βουλιαγμένης (16/4, 20:30).

Ο Θρύλος, που είναι ο πολυνίκης του θεσμού, είναι έτοιμος για την τελική φάση στη Λάρισα και αποφασισμένος να επιστρέψει στον Πειραιά με το 23ο Κύπελλο στην ιστορία του.

Πάμε ΟΜΑΔΑΡΑ! Παρ’ το και αυτό! Κάνε το δικό σου, το αξίζεις!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ