ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Αξίζει πολλά»

«Αξίζει πολλά»

Το πρώτο βήμα για το 36ο πρωτάθλημα στο Πόλο Ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός και ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως αυτή η νίκη ήρθε από την άμυνα και αξίζει πολλά. «Η άμυνα πάντα παίζει ρόλο σε μεγάλους τελικούς, σε μεγάλα παιχνίδια. Ο πρώτος τελικός είναι πάντα επικίνδυνος για αυτόν που έχει το πλεονέκτημα έδρας, για αυτόν που είναι φαβορί.

Ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά δεν πετύχαμε γκολ, τα οποία θα έπρεπε να έχουμε πετύχει, γκολ που δεν χάνονται. Μετά, η πίεση ήρθε προς εμάς, αλλά διαχειριστήκαμε σωστά κάποιες φάσεις στην επίθεση και κυρίως, στην άμυνα και πήραμε μια νίκη, που αξίζει πολλά για τη συνέχεια της σειράς των τελικών».

Από την πλευρά του, ο Χριστόδουλος Κολόμβος, είπε: «Η Βουλιαγμένη μας κράτησε χαμηλά στην επίθεση, αλλά το κλειδί ήταν η άμυνα μας και έτσι, καταφέραμε και κερδίσαμε. Θα κρατήσουμε τα καλά, θα δούμε τα λάθη μας, λεπτομέρειες μπορείς να αλλάξεις σε δυο μέρες, μέχρι τον επόμενο τελικό. Το πάθος μετράει, η θέληση και θα δείξουμε και στο επόμενο ματς το ίδιο πάθος για τη νίκη, για να φτάσουμε στο 2-0».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ