ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με το μυαλό στο Βερολίνο

Με το μυαλό στο Βερολίνο

Το LEN Champions League ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, με την ισοπαλία 8-8 στην Ουγγαρία απέναντι στην Έγκερ. Μετά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα όπου τους περιμένει ένα ματς που θέλει... προσοχή.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής αντιμετωπίζουν το Σάββατο (16:00) τη νεοφώτιστη -στη μεγάλη κατηγορία- Ηλιούπολη, στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Θέμα για το νικητή δεν τίθεται και το μοναδικό ερωτηματικό είναι η τελική διαφορά. Αλλά ο Θοδωρής Βλάχος δεν το βλέπει έτσι...

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιήσει κι αυτό το ματς ως μια καλή προπόνηση ενόψει της επόμενης ευρωπαϊκής υποχρέωσής του Θρύλου στο LEN Champions League, με τη γερμανική Σπαντάου, στις 11 Νοεμβρίου στο Βερολίνο. Και πλέον θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα.

Η πρόσφατη απόφαση της ΚΟΕ για τη χρησιμοποίηση δύο ξένων στο πρωτάθλημα του λύνει τα χέρια, καθώς θα μπορέσει να δουλέψει πιο εύκολα, κι όχι αναγκαζόμενος να επιλέγει έναν από τους τρεις ξένους όπως έκανε έως τώρα.

Η λογική λέει πως εκτός αποστολής θα μείνει ο Κροάτης τερματοφύλακας Πάβιτς. Αντίθετα, στα συν είναι η επάνοδος του Ποντικέα που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ