ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μυριοκεφαλιτάκη: «Η ομάδα θα παλέψει για διάκριση» (video)

Μυριοκεφαλιτάκη: «Η ομάδα θα παλέψει για διάκριση» (video)

Ένα εύκολο πρωινό είχε η εθνική ομάδα πόλο γυναικών, που νίκησε άνετα με 13-3 τη Γερμανία και έφτασε τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Η πρωταγωνίστρια της Ελλάδας, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, που μάλιστα ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με τέσσερα γκολ, τόνισε πως η «γαλανόλευκη» θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για μία διάκριση.

Αναλυτικά, όσα είπε η αθλήτρια του Ολυμπιακού:

«Σήμερα όντως παίζαμε με έναν αντίπαλο που είναι διαφορετικής δυναμικότητας με μας και προσπαθήσαμε να κάνουμε μία καλή προπόνηση, ενόψει των επόμενων παιχνιδιών του τουρνουά. Σίγουρα, είμασταν λίγο νωθρές στην αρχή. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να το βελτιώσουμε, πρέπει να έχουμε μία διάρκεια στο παιχνίδι μας και νομίζω πως αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει ώστε να το καταλάβουμε καλύτερα και να είμαστε έτοιμες στα παιχνίδια που πρέπει».

Για το ματς με την Κροατία και το αν η Εθνική μπορεί να πάρει ένα μετάλλιο: «Σίγουρα, το επόμενο παιχνίδι είναι με τη διοργανώτρια Κροατία. Βήμα-βήμα το παιχνίδι, σοβαρά μέχρι τη στιγμή που πρέπει και η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για μία διάκριση.

Για το γεγονός πως διαδέχθηκε την Αλεξάνδρα Ασημάκη ως φουνταριστή: «Η Αλέξανδρα ήταν και είναι μία τεράστια παίκτρια, έχει αφήσει στο στίγμα της και σε συλλογικό επίπεδο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Είναι τιμή μου που μπορώ να τη διαδεχθώ και αυτό με γεμίζει προσδοκίες ώστε να μπορέσω να γίνομαι καλύτερη μέρα με τη μέρα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ