ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γενηδουνιάς: «Να κυριαρχήσουμε στην Ευρώπη»

Γενηδουνιάς: «Να κυριαρχήσουμε στην Ευρώπη»

Την «back to back» πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, υποδέχεται την Τρίτη (15/11, 19:30) στο Παπαστράτειο, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Στις δηλώσεις του, ο αρχηγός του Θρύλου, Ντίνος Γενηδουνιάς τόνισε ποιοι είναι οι στόχοι των «ερυθρόλευκων» για φέτος, ενώ επεσήμανε ότι θέλουν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για την πρεμιέρα του Champions League, ακόμα μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν ξεκινάει στην Ευρώπη. Είμαστε, νομίζω, κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρεκο.

Ελπίζω, με την βοήθεια του κόσμου και την ώθηση που μας δίνει, να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, γιατί έχουμε ανάγκη να ξεκινήσει καλά η χρονιά. Οι στόχοι μας φέτος είναι ξεκάθαροι, πέρα από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, στην Ευρώπη είναι η πρόκριση στο Final-8, κάτι που δεν καταφέραμε πέρυσι και από εκεί και πέρα, όσο μακριά μπορέσουμε να φτάσουμε.

Μιλώντας εκ μέρους όλων, φέτος περιμένουμε κάτι παραπάνω από τους εαυτούς μας, γιατί αυτό το ρόστερ φτιάχτηκε για να κυριαρχήσει στην Ευρώπη και όχι να φτάσει όσο μακρύτερα γίνεται».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ