ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παίζει σε όλα τα ματς με απόλυτη σοβαρότητα!

Παίζει σε όλα τα ματς με απόλυτη σοβαρότητα!

Μία ακόμη εύκολη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες (23/11) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος, ο οποίος πήγε στη Χίο, έκανε επίδειξη δύναμης, πήρε το ματς και συνέχισε το σερί του.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζει με την ίδια σταθερότητα σε όλα τα ματς τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και είναι αυτή η σοβαρότητα, αυτή η σταθερότητα, η οποία είναι σημάδι επιτυχίας, για την ομάδα του Πειραιά.

Η απόσταση του Ολυμπιακού από τους αντιπάλους του στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλη. Ο Θρύλος είναι... σκάλες ανώτερος από όλους. Ελάχιστες ομάδες μπορούν να τον... ανταγωνιστούν. Για λίγο όμως.

 Ωστόσο, η ομάδα του Μιλάνοβιτς έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα στο ματς με την Χίο. Ήταν συγκεντρωμένος και είχε μοναδικό στόχο τη νίκη, στο δρόμο για ακόμη ένα νταμπλ στην Ελλάδα. Ο Θρύλος τα θέλει όλα και δεν αφήνει τίποτα στη μοίρα του. Θέλει να κατακτήσει και φέτος τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει πάντα να παίζει τα ματς στο κατακόρυφο. παίζει με σοβαρότητα και δυναμισμό σε όλα του τα παιχνίδια, τα οποία δεν τα επιλέγει. Πολύ απλά, διότι παίζει σε όλα με τον ίδιο στόχο, τη νίκη! Αυτό έκανε και θα συνεχίζει να το κάνει με σκοπό να τα σαρώσει όλα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ