ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Nίκησε στο Περιστέρι και συνεχίζει αήττητος!

Nίκησε στο Περιστέρι και συνεχίζει αήττητος!

Το «16 στα 16» στο πρωτάθλημα της Α1 πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, οι νταμπλούχοι Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Περιστερίου, αφού επικράτησαν με 10-5. Μετά την επικράτηση με 14-6 κόντρα στη Βουλιαγμένη, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Θρύλος επέστρεψε νικηφόρα στις εγχώριες υποχρεώσεις του, διευρύνοντας το σερί που «τρέχει» στο πρωτάθλημα. Στο κολυμβητήριο του Περιστερίου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση, προηγήθηκαν με 4-0 στην πρώτη περίοδο και 5-1 στο ημίχρονο, φτάνοντας με ευκολία στην τελική επικράτηση, καθώς στην τελευταία περίοδο «βρήκαν» τέσσερις φορές δίχτυα, για το τελικό 10-5.

Μετά τη νίκη επί του ΓΣ Περιστερίου, ο Ολυμπιακός στρέφει, πλέον, την προσοχή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα πάρει μέρος στο Final-4, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, την Παρασκευή (3/2) και το Σάββατο (4/2). Με το ματς στο Περιστέρι να αποτελεί μια δυνατή προετοιμασία για τους νταμπλούχους Ελλάδας, ενόψει του Final-4.

Εξαιρετική εμφάνιση στο Περιστέρι από τον αρχηγό του Θρύλου, Ντίνο Γενηδουνιά, ο οποίος μέτρησε έξι γκολ, με τον Φουντούλη να σκοράρει δύο. Από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μουρίκης και Παπαναστασίου.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-1, 2-1, 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Βάμος, Γενηδουνιάς 6, Φουντούλης 2, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γραμματικός, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ