ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός μπροστά στη Νο.300 «χρυσή» σελίδα της ιστορίας του!

Ο Ολυμπιακός μπροστά στη Νο.300 «χρυσή» σελίδα της ιστορίας του!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη θρυλική στιγμή. Ετοιμάζεται να γράψει άλλη μία «χρυσή» σελίδα στην ένδοξη ιστορία του. Την… 300ή σελίδα! Την Τρίτη (16/5, 19:30), η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου θα φιλοξενήσει τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο τελικό της Α1, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Ωστόσο, το πρωτάθλημα αυτό, αν κατακτηθεί από τους «ερυθρόλευκους», δεν θα είναι μόνο το 11ο σερί και 37ο συνολικά στο πόλο Ανδρών. Το πρωτάθλημα αυτό θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Για ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού, για όλο τον Πειραιά…

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ελλάδας και εκ των μεγαλύτερων στον κόσμο βρίσκεται μια «ανάσα» από τους 300 τίτλους στην ιστορία του, στα πέντε «βασικά» αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ). Για την ακρίβεια, βρίσκεται μόλις ένα τρόπαιο μακριά. Μόλις μια… νίκη! Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θέλει να είναι αυτή, που θα προσθέσει την 300ή κούπα στην απίστευτη «τροπαιοθήκη» των Πειραιωτών, από το 1925.

Ο τρίτος τελικός της Α1 πόλο Ανδρών στον Πειραιά είναι ιστορικός. Δεν είναι μια… απλή «μάχη». Την Τρίτη, ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει ιστορία με «χρυσά» γράμματα!

Τόσο άνθρωποι της ΠΑΕ, όσο και της ΚΑΕ, θα βρίσκονται εκεί, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο. Μαζί με τον φίλαθλο κόσμο, η οικογένεια του Θρύλου θα είναι εκεί, ενωμένη. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σηκώσουν όλοι μαζί, μια «γροθιά», τον ιστορικό 300ό τίτλο! Ένας τελικός-γιορτή για τη μεγάλη οικογένεια του κορυφαίου ελληνικού αθλητικού συλλόγου. Για τον «γίγαντα» του ελληνικού αθλητισμού!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ