ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φουντούλης στο redking.gr: «Η αναποτελεσματικότητα στον παίκτη παραπάνω μας στοίχισε την πρόκριση»

Φουντούλης στο redking.gr: «Η αναποτελεσματικότητα στον παίκτη παραπάνω μας στοίχισε την πρόκριση»

Απεσταλμένος στο Βελιγράδι: Αντώνης Αντωνίου

Το όνειρο της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης έσβησε νωρίς για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 13-11 από τη Νόβι Μπέογκραντ στον πρώτο τους αγώνα για το Final 8 του Champions League που διεξάγεται στο Βελιγράδι και την Πέμπτη (01/06, 16.30) θα παίξουν κόντρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για τις θέσεις 5-8.

O Γιάννης Φουντούλης, που ήταν ένας εκ των σκόρερ της αναμέτρησης (2 τέρματα), μίλησε αμέσως μετά στο redking.gr και τον Αντώνη Αντωνίου για τους λόγους που ο Θρύλος γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό και για την επόμενη μέρα.

Γιάννη, το παλέψατε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε να προκριθείτε, τι πήγε λάθος πιστεύεις;

«Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλά ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι, παρόλα αυτά, ισοφαρίσαμε, ήμασταν στην διεκδίκηση της νίκης και κοντά στο σκορ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, σε καταστάσεις με παίκτη παραπάνω να προηγηθούμε, να πλησιάσουμε. Ήμασταν στην διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος. Δεν ήρθαν τα γκολ, όλο αυτό έφερε λίγο εκνευρισμό και περισσότερο άγχος. Αρχίσαμε να λειτουργούμε όχι τόσο ομαδικά όσο πρέπει σε τέτοιες περιστάσεις και δυστυχώς ήρθε η ήττα».

Πιστεύεις ότι σας δημιούργησε άγχος, πίεση το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στο ημίχρονο;

«Όχι, πιστεύω το αντίθετο, καθώς δεν παίζαμε τόσο καλά μέχρι εκείνο το σημείο και με ένα σκορ όπως στο 6-6 στο ημίχρονο, ενώ δεν παίζαμε καλά, πιστεύαμε ότι θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου ήμασταν κοντά, στο γκολ. Δεν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες, ώστε να περάσουμε μπροστά, για να αγχώσουμε τους αντιπάλους μας περισσότερο και στο τέλος δεχτήκαμε τρία γκολ και η Νόβι απέκτησε μια διαφορά και επικράτησε».

Το 3/17 με παίκτη παραπάνω, θεωρείς πως ήταν το «μελανό» σημείο του αγώνα;

«Σίγουρα, αλλά πιστεύω και η άμυνα μας δεν ήταν καλή, καθώς δεχτήκαμε 13 γκολ, που για ένα νοκ-άουτ ματς είναι κακός ο απολογισμός. Παρόλα αυτά το παιχνίδι πήγε στις πολλές αποβολές και σε υψηλό σκορ, αν εμείς ήμασταν καλοί στον συγκεκριμένο τομέα που μου ανέφερες, θα κερδίζαμε με όπλο την επίθεση, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος για να το αλλάξουμε, μας πληγώνει αυτή η ήττα, αλλά συνεχίζουμε».

Ποια είναι η επόμενη μέρα,  τι προσδοκίες  έχει η ομάδα;

«Το μέγεθος του Συλλόγου είναι τέτοιο, που θέλει να βρίσκεται πάντα στα τελικά και να διεκδικεί τον τίτλο, με τις όποιες δυνατότητες έχει. Σίγουρα, το επίπεδο, όπως μπορεί να δει κανείς έχει ανέβει αισθητά , οι ομάδες επενδύουν πολλά χρήματα, το ίδιο κάνει και ο Ολυμπιακός, θέλω να πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα συνεχίσει με στόχο και φιλοδοξίες, να φτάσει ξανά στην κορυφή».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ