ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απέδειξε πως άξιζε κάτι παραπάνω...

Απέδειξε πως άξιζε κάτι παραπάνω...

Αυτός ο Ολυμπιακός απέδειξε πως άξιζε κάτι περισσότερο στο Final-8 που έγινε στο Βελιγράδι, από την πέμπτη θέση που τελικά τερμάτισε. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την άνετη επικράτηση επί της Γιούγκ,  το βράδυ της Παρασκευής «έπνιξαν» την Φερεντσβάρος με 9-4, ενώ την Πέμπτη, το ίδιο είχαν κάνει απέναντι στην Γιουγκ με 14-5.

Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι μάγκες του Θρύλου, καθώ;  «πλήρωσαν» ουσιαστικά το πρώτο της ματς με την Νόβι Μπέογκραντ, που έπαιζε και εντός έδρας. Ένα κακό ματς, στιγμές αδράνειας και λαθών, «αδίκησαν» αυτή την ομάδα του Ολυμπιακού που άξιζε δεδομένα να είναι στον τελικό απέναντι στην Προ Ρέκο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε τις δυνατότητές του στα δύο ματς με την Γιουγκ και την Φερεντσβάρος, το ποιος είναι, τη δυναμική του. Όλοι όσοι παρακολούθησαν τα ματς, συνειδητοποίησαν την εικόνα και τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Και είναι απολύτως λογικό να σε πιάνει ένα παράπονο, ένα κρίμα, γιατί απέδειξαν οι πολίστες μας πως άξιζαν κάτι περισσότερο.

Δεν πειράζει, ψηλά το κεφάλι, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα του υψηλότερου επιπέδου και θα είναι και πάλι σύντομα στην κορυφή. Να είστε σίγουροι…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ