ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τεράστια η συμβολή του Ολυμπιακού στην τεράστια επιτυχία της Εθνικής!

Τεράστια η συμβολή του Ολυμπιακού στην τεράστια επιτυχία της Εθνικής!

Δεν χωράει αμφιβολία πως η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας Πόλο Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι τεράστια. Και μόνο η πρόκριση στον τελικό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία. Εξασφάλισε Ολυμπιακό μετάλλιο και φουλάρει για το χρυσό, με τις ευχές όλων των Ελλήνων. Και με την τεράστια συμβολή του Ολυμπιακού.

Οι αλήθειες να λέγονται και να γράφονται. Η συμβολή του Ολυμπιακού στην ιστορικότερη επιτυχία της Ελλάδας, είναι δεδομένα πολύ μεγάλη. Συνολικά, τα μέλη της αποστολής της γαλανόλευκης που είτε παίζουν/ανήκουν, είτε έπαιξαν/ανήκαν στον Ολυμπιακό, είναι 12+1! Και τα ενεργά μέλη είναι περισσότερα από τα μισά του ρόστερ!

Στον Ολυμπιακό ανήκουν Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Νικολαΐδης, Γκίλλας Αν βάλουμε και τον προπονητή, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος παρότι αποχώρησε από το Λιμάνι, απογείωσε τον Ολυμπιακό και έχει απογειώσει και την Εθνική μας ομάδας, μας κάνουν 8 μέλη στο σύνολο, γιατί είναι ένας από εμάς.

Περιμένετε, όμως, δεν τελειώσαμε. Από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει και έχουν διαπρέψει και οι Σκουμπάκης, Αργυρόπουλος, Κάκαρης, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια παίζουν στο εξωτερικό,  ολοκληρώνοντας έτσι το «ερυθρόλευκο» παζλ της γαλανόλευκης.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς, πόσο σημαντική είναι η συμβολή του Ολυμπιακού στην επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο Θρύλος, με βάση τον ελληνικό κορμό, έχει καθιερωθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού Πόλο.

 

PHOTO GALLERY

Τεράστια η συμβολή του Ολυμπιακού στην τεράστια επιτυχία της Εθνικής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ