ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Με ωριμότητα και τον κόσμο μας!"

Στην σημασία της παρουσίας των οπαδών του Ολυμπιακού στις εξέδρες του κολυμβητηρίου "Π. Καπαγέρωφ" στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αποψινής αναμέτρησης των "ερυθρόλευκων" με την Πριμόριε Ριέκα στο πλαίσιο του LEN Champions League.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Θρύλου επεσήμανε ότι χρειάζεται ωριμότητα και συγκέντρωση προκειμένου ο Ολυμπιακός να φτάσει στη νίκη...

"Ξέρουμε όλοι ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εξίσου πολύ δύσκολο κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Ριέκα. Μια φιναλίστ των δυο τελευταίων Final 6. 

Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί σωστά και πιστεύω πολύ στους παίκτες μου. Ξέρουν την σοβαρότητα των περιστάσεων, είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε όλοι το παιχνίδι με μεγάλη ωριμότητα και πολύ σωστά. Η συγκέντρωση είναι ένα από τα βασικά συστατικά που πρέπει να έχουμε σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι.

Μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση των συναισθημάτων και του σκορ, να επιδείξουμε μεγάλο πάθος που είναι από τα κύρια στοιχεία του παιχνιδιού μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε γεμάτο κολυμβητήριο γιατί ξέρει και ο κόσμος πόσο μεταμορφωνόμαστε όταν παίζουμε μπροστά τους. Ο κόσμος μας ωθεί σε μεγαλύτερα παιχνίδια και σε πολύ καλύτερη απόδοση" ήταν η τοποθέτηση του Θοδωρή Βλάχου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ