Πόλο: Άνδρες και Γυναίκες στην πισίνα για ματς! (photos)

Πόλο: Άνδρες και Γυναίκες στην πισίνα για ματς! (photos)

Δύο αναμετρήσεις δίνει σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο πόλο.

Την αρχή κάνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Γλυφάδα (16:30) για την 7η αγωνιστική της Α1 Ανδρών Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και το σπουδαίο «διπλό» (5-15) στην Κροατία επί της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (4/11) στις 16:30, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας, για την 7η αγωνιστική, με στόχο τη διεύρυνση της νικηφόρας πορείας τους και το «επτά στα επτά» στην Α1.

Οι Γυναίκες του Θρύλου αγωνίζονται στις 19:00 και αντιμετωπίζουν την Μεντιτεράνι στη Βαρκελώνη, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο το «τρία στα τρία».

Οι «ερυθρόλευκες», που πραγματοποιούν εξαιρετικό ξεκίνημα στη φάση των ομίλων με δύο νίκες, βρίσκονται μόνες πρώτες στην κορυφή με έξι βαθμούς και θέλουν τη νίκη στην έδρα των Ισπανίδων, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πολυπόθητη πρόκριση στο Final-4 του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ