ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «pregame» της UEFA

Το «pregame» της UEFA

Ο Ολυμπιακός Κ19 αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Youth League την ομάδα Νέων της Ναντ, την Παρασκευή (15:00), στην Ελβετία και αναζητάει την πρόκριση της στον τελικό της διοργάνωσης, απέναντι στον νικητή του Μίλαν- Πόρτο. Η UEFA στο αφιέρωμα της υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως:

«Δύο σύλλογοι που δεν έχουν φτάσει ποτέ σε τελικό διοργάνωσης της UEFA ανταγωνίζονται για να ξεπεράσουν αυτή την πίστα στο εναρκτήριο ματς των τελευταίων τεσσάρων. Ο Ολυμπιακός, στην πραγματικότητα, ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που έφτασε στα προημιτελικά αυτής της διοργάνωσης και η νίκη με 3-1 εκτός Μπάγερν σε εκείνη τη φάση σήμαινε ότι ο σύλλογός του κέρδισε το ντεμπούτο του στα τέσσερα τελευταία μιας διοργάνωσης της UEFA».

Συνεχίζει γράφοντας το δημοσίευμα της UEFA σχετικά με το Final 4 του Youth League : «Μπαίνοντας στη διαδρομή των εγχώριων πρωταθλητών, ο Ολυμπιακός απέκλεισε άνετα τις Λέτσε και Γκαμπάλα πριν από τη εντός έδρας διαδικασία των πέναλτι νίκες εναντίον της Ίντερ και της Λενς (που είχαν προηγηθεί με 2-0 στα 90 λεπτά) κέρδισε αυτό το ταξίδι στη Μπάγερν, όπου πέτυχε τρία γκολ. Το διάστημα των εννέα λεπτών στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποδείχθηκε καθοριστικό για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ