ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέοι και ωραίοι...

Νέοι και ωραίοι...

Καλή εμφάνιση από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στο φιλικό που έγινε στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο. Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 3-0, παίζοντας καλύτερη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Επιπλέον, είχαν και δύο δοκάρια, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, παρότι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την προετοιμασία τους.

Η ομάδα δεν ήταν πολύ καλή στο 1ο μέρος (40λεπτο) αλλά στο 2ο έβγαζε… φωτιές και έδειξε πως διαθέτει ποιότητα για να παίξει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δυο δοκάρια στο 44’ με τον Κωστανάσιο και στο 49’ με τον Βρουσάι και εν συνεχεία άρχισαν να… πυροβολούν και να βρίσκουν στόχο. Δυο γκολ μέσα σε 5 λεπτά πέτυχε ο Βασίλης Αντωνόπουλος και άλλο ένα ο Μάριος Βρουσάι.

Στο 56’, ενώ είχε περάσει στο γήπεδο στο 54’, ο Αντωνόπουλος πίεσε τον τερματοφύλακα του πήρε την μπάλα και την έστειλε από κοντινή απόσταση στα δίχτυα. Στο 59’ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Βρουσάι και σημείωσε το 2-0. Το τρίτο και τελευταίο γκολ σημείωσε ο Μάριος Βρουσάι στο 71’ με ωραίο σουτ.

Με τον Βασίλη Βούζα να κρατά τα θετικά, αλλά να εξηγεί ότι ακόμα η ομάδα δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Με τον τεχνικό των Νέων του Ολυμπιακού να επισημαίνει πως "Η ομάδα θέλει δουλειά. Γι’ αυτό δίνουμε και τα φιλικά παιχνίδια για να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωνόμαστε. Περιμένω καλύτερη εικόνα από την ομάδα στα επόμενα φιλικά και φυσικά στα επίσημα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις.

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Μπόρας, Αλεξίου, Κέβιν Χύσα, Γεωργαντζής, Τζουβάρας, Γκίκα, Τσελεπής. Εν συνεχεία έπαιξαν και οι Κουσκουρίδας, Ράπτης, Μπακάλης, Τσουμπέκος, Λάμπρου, Καναβός, Μπομπότης.

Ολυμπιακός Κ20: Αγγελόπουλος, Ξύδας, Νικολάου, Τσιμπούκας, Φουάσης, Μεγαρίτης, Χρήστου, Βρουσάι, Κιρτζιαλίδης, Καμπετσής, Κωστανάσιος. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Κουγιός, Ξενιτίδης, Τασουλής, Αμπάρα, Αγιώτης, Πέιος, Σκαφίδας, Αντωνόπουλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ