ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέα νίκη των Νέων με ανατροπή (photos)

Νέα νίκη των Νέων με ανατροπή (photos)

Ένα ακόμα φιλικό για τους Νέους του Ολυμπιακού, το απόγευμα της Δευτέρας στα Χάνια Πηλίου. Εκεί όπου πραγματοποιούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 2-1 του Ατρόμητου Παλαμά, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ατρόμητου προηγήθηκε στο 4’ με 1-0, με το γκολ του Χατζηρίζου, και κράτησε αυτό το σκορ ως το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, οι παίκτες του Βασίλη Βούζα εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και γύρισαν το ματς. Στο 48’ ο Γιάννης Βάρκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στο 66’ ο Σταύρος Κουγιός εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απέκρουσε, ενώ στο 68’ ο Γιώργος Ξενιτίδης έπιασε το σουτ, με τον γκολκίπερ της ομάδας του Παλαμά να παραχωρεί το κόρνερ. Στο 72’ ο Αντωνόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 και τελικά στο 83’ ο Στάθης Λάμπρου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, το 2-1 για την ομάδα Κ20 του Θρύλου.

Με τον Βασίλη Βούζα να επισημαίνει ότι "Τα φιλικά γίνονται για να βλέπουμε τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας και των παικτών. Κάθε παιχνίδι είναι ένα τεστ για όλα τα παιδιά και πρέπει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Η προετοιμασία προχωράει και οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνουν".

Ολυμπιακός Κ20: Σκαφίδας, Μπέτσας, Λάμπρου, Γιανναράκης, Χατζηχρήστου, Πανάγου, Αγγελόπουλος, Βάρκας, Τσιλίκης, Χατζηιωαννίδης, Κηπουρός. Στη συνέχεια έπαιξαν και οι Αμπάρα, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Αντωνόπουλος, Πέιος, Τασoυλής, Κουγιός.

Ατρόμητος Παλαμά: Γούπος, Παπαγεωργίου, Κουτσόπουλος, Κολιός, Φλώρος, Βαγγελάκος, Σ. Κόκκινος, Ζάγκος, Παπαχρήστος, Χατζηρίζος, Γελαλής. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι Τρούκης, Μετούσι, Καραμπίνας, Κολιός, Π. Αδάμος, Γελαλής, Καράβας, Τσιρογιάννης, Παραθύρας, Γ. Αδάμος, Δασκαλόπουλος, Α. Κόκκινος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νέοι και ωραίοι...

    Νέοι και ωραίοι...

    Η ομάδα Κ20 του Θρύλου επικράτησε 3-0 του Ρήγα Φεραίου, ενώ είχε και δύο δοκάρια.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ