ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι Σχολές στο Bazaar βιβλίου

Οι Σχολές στο Bazaar βιβλίου

Το δικό τους μήνυμα θέλησαν να περάσουν οι Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού με την επίσκεψη τους στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου που διοργανώνει, έως την Κυριακή στο ΣΕΦ, ο Δήμος Πειραιά μαζί με τον "ΒΗΜΑ FM 99,5" με τα έσοδα να πηγαίνουν προς ενίσχυση των απόρων του Πειραιά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Σχολών Ρέντη και Καραϊσκάκη μαζί με τους προπονητές τους επισκέφτηκαν το βράδυ της Πέμπτης την έκθεση βιβλίου και επέλεξαν παιδικά βιβλία, δίνοντας 1 ευρώ για να ενισχύσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες.

Φυσικά επισκέφτηκαν και φωτογραφήθηκαν μπροστά στο "περίπτερο" του Ολυμπιακού, το οποίο έχει στηθεί για να ενημερώνει τους συμπολίτες μας για τις δράσεις του Δικτύου Σχολών, αλλά και για να δίνει δώρα με την σφραγίδα του Ολυμπιακού σε όλα τα παιδιά!

Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού στηρίζει με κάθε τρόπο τις δράσεις του Δήμου Πειραιά που έχουν κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Οι Σχολές στο πλευρό του Θρύλου

  Οι Σχολές στο πλευρό του Θρύλου

  Δυναμικό "παρών" δίνουν σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο "Γ.Καραϊσκάκης" τα παιδιά των Σχολών του Θρύλου!

 • Πάνω απ' όλα άνθρωποι!

  Πάνω απ' όλα άνθρωποι!

  Στις Σχολές του Ολυμπιακού πρώτα μαθαίνουν τις ηθικές αξίες και "πλάθουν" τον χαρακτήρα τους και μετά γίνονται καλοί ποδοσφαιριστές

 • Επίσκεψη αγάπης από τη Σχολή Γλυκών Νερών!

  Επίσκεψη αγάπης από τη Σχολή Γλυκών Νερών!

  Βρέθηκαν το Σάββατο (19/12) το πρότυπο ειδικό οικοτροφείο "Άγιοι Ανάργυροι" στην Κάντζα, προσφέροντας δώρα στα 52 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

 • Γιόρτασαν στον Άλιμο

  Γιόρτασαν στον Άλιμο

  Περισσότερα από 400 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος Σχολών Αττικής του Ολυμπιακού

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ