ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιόρτασαν στον Άλιμο

Γιόρτασαν στον Άλιμο

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στον Άλιμο πραγματοποιήθηκε η 7η ημέρα του Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής του Θρύλου το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

Περισσότερα από 400 παιδιά από τις 17 Σχολές του Δικτύου στην Αττική μαζεύτηκαν στον Άλιμο για να ν’ αγωνιστούν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (2005-06, 2007-08, 2009-10) αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν δώρα για τις Άγιες ημέρες που έρχονται.

Οι Σχολές στέλνουν το δικό τους μήνυμα πως η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ενωμένη και δυνατή και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι 7.000 παιδιά σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Οι αγώνες στον Άλιμο διεξήχθησαν σε 5 γήπεδα με τα παιδιά να ξεδιπλώνουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες στο χόρτο και τους γονείς στην… εξέδρα να καμαρώνουν και να χειροκροτούν.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να… συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Λεόνε ο οποίος έδωσε το παρών στην εγκατάσταση και δεν χάλασε το χατίρι σε κανένα παιδί ενώ πήραν και αυτόγραφα από τους δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη και τον Πραξιτέλη Βούρο.

Στη μεγάλη γιορτή έδωσε το παρών και αντιπροσωπεία από την Σχολή του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Οι Σχολές στο Bazaar βιβλίου

    Οι Σχολές στο Bazaar βιβλίου

    Τα παιδιά επισκέφτηκαν την έκθεση στο ΣΕΦ, αγοράζοντας βιβλία, ενισχύοντας τους απόρους του Πειραιά.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ