ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη επί της ΑΕΚ και... ρετιρέ!

Νίκη επί της ΑΕΚ και... ρετιρέ!

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και παράλληλα διατηρώντας τον έλεγχο σ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε δίκαια της αντίστοιχης της ΑΕΚ με σκορ 2-0, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι Έφηβοι του Θρύλου "σκαρφάλωσαν" με τη νίκη τους αυτή στο... ρετιρέ της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Κ17 της Super League έχοντας πλέον 22β. σε 11 παιχνίδια, όσους και η Ένωση, η οποία ωστόσο, έχει ένα ματς περισσότερο, αλλά και ο Ατρόμητος.

Πρωταγωνιστές της νίκης των "ερυθρόλευκων" ήταν οι Τσιριγώτης και Κωστανάσιος. Ο πρώτος άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη σκοράροντας με κεφαλιά στο 24', ενώ είχε και δοκάρι -με κοντινή προβολή- στο 13'...

Ο δεύτερος διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 2-0 στο 65' με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ήταν αυτός, που έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ των "ερυθρόλευκων" του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Ολυμπιακός Κ17: Καραδαής, Αμπάρας, Χατζηχρήστου, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (88’ Μανωλάκης), Αγγελόπουλος (61’ Πέιος), Καμπετζής (73’ Χατζηιωαννίδης), Ξενιτίδης (86’ Μανωλόπουλος), Τσιριγώτης (66’ Βοΐλης).

ΑΕΚ Κ17: Χατζηεμμανουήλ, Ταμπάς, Μπούτιβας, Λουκάς, Μπούσης, Βασιλείου (71' Γκελκέρια), Λημνιός (89' Κωστάκης), Μπάμπης, Μούλτσιας (53' Ανδρεόπουλος), Γιούσης (54' Λεγάτος), Ρούσσος (75' Μεσσήνης).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Φάπα" στην ΑΕΚ και οι Έφηβοι

    Νικήτρια απέναντι στην ΑΕΚ αναδείχθηκε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού με σκορ 2-1, σε παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Χαλανδρίου

  • Μισή ντουζίνα γκολ οι Έφηβοι!

    Μισή ντουζίνα γκολ οι Έφηβοι!

    Επιβλητική εμφάνιση από την ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη και νίκη με 6-0 επί της Καλλονής

  • Είχε και

    Είχε και "κάρφωμα" το... μενού!

    Πρώτα Έφηβοι, μετά Παίδες και στο τέλος και οι Γυναίκες, στο βόλεϊ, νίκησαν την ΑΕΚ (3-1 σετ)

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ