Στη Γαλλία οι Έφηβοι
Με προορισμό τη Γαλλία και, πιο συγκεκριμένα, τη Ναντ, θα αναχωρήσει μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της Κ17 του Ολυμπιακού, όπου θα συμμετάσχει στο «International Reze Tournament». Το συγκεκριμένο τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη της Γαλλίας από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου.
Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Ναντ είναι οι εξής: Νικοπολίδης Ιωάννης, Μαλάι Λίβιο, Παπαδόπουλος Παύλος, Παπαγγελής Βαγγέλης, Ράμα Ρεζάρτ, Γκοτζαμανίδης Νικόλαος, Μαργαρίτης Αλέξανδρος, Γαλούπης Ιωάννης, Ντουμάνης Παρασκευάς, Γούσιας Μιχάλης, Δήμος Στάθης, Τσερκώνης Παναγιώτης, Φυτόπουλος Δημήτριος, Φέκκας Γιώργος, Αντωνόπουλος Νικόλαος, Κατσούκης Χρήστος, Βοΐλης Αλέξανδρος, Τσιριγώτης Θεόδωρος.
Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, θα ταξιδέψει ο προπονητής των Εφήβων, Τάσος Θέος, ο προπονητής της Κ20, Βασίλης Βούζας, ο Γενικός Αρχηγός της Κ20, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μάκης Βενιαμίν, ο γυμναστής, Θανάσης Ρωσίδης και ο φυσιοθεραπευτής, Αλέξης Καπετανάκης.
Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός είναι στον Δ’ όμιλο μαζί με τις Cano Sport Academy, Toulouse FC, AC La Chapelle Sur Erdre.
Αναλυτικά οι υπόλοιποι όμιλοι:
Α’: Selection Serbie, Stade Rennais, Dijon FCO, FC Reze
B’: Selection, FC Nantes, USSA Vertou, Ligue Pays de la Loire
Γ’: Rio Ave FC, SCO Angres, OGC Nice, La Mellinet Football.
Την Παρασκευή 2 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία παιχνίδια με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
10:00 Ολυμπιακός-Toulouse
12:00 Ολυμπιακός-AC La Chapelle
18:00 Ολυμπιακός-Cano Sport Academy







