Ήττα από Λίβερπουλ, νίκη με Αμβούργο
Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των Νέων του Ολυμπιακού στη 2 ημέρα του διεθνούς τουρνουά της FC Aesch που διεξάγεται στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η Κ20 του Βασίλη Βούζα ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι 2-0 από την Λίβερπουλ και εν συνεχεία το απόγευμα κέρδισε 3-0 το Αμβούργο και κατέλαβε την 3η θέση στο Β’ όμιλο., Έτσι, σήμερα διεκδικεί την 5η θέση στο τουρνουά απέναντι στην οικοδέσποινα Aesch.
Στον αγώνα με τη Λίβερπουλ, στην οποία είναι προπονητής ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Θρύλος ηττήθηκε 2-0 με δύο πέναλτι της αγγλικής ομάδας. Πάντως, παρά την κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο οι "ερυθρόλευκοι" παρουσίασαν καλή εικόνα.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράδαης, Τσιμπούκας, Λάμπρου, Γαλούπης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Πέιος, Φυτόπουλος, Βρουσάι, Ντουμάνης, Βοΐλης. Αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουγιός, Τσιριγώτης, Κωστανάσιος, Αγιώτης, Χατζηιωαννίδης, Κιρτζιαλίδης.
Στη δεύτερη αναμέτρηση της χθεσινής μέρα, κόντρα στο Αμβούργο, ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και νίκησε 3-0. Τα γκολ σημείωσαν ο Νεοφυτίδης (13'), ο Ξενιτίδης (25') και ο Κωστανάσιος (43').
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Πέιος, Κιρτζιαλίδης, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης, Τσιριγώτης. Αγωνίστηκαν και οι: Τσιμπούκας, Βρουσάι, Βοΐλης, Φυτόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάμπρου.

Βούζας: "Μου άρεσε η ομάδα με το Αμβούργο"
Στη δουλειά που θέλει ακόμη ο Ολυμπιακός για να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά, αλλά και στην πολύ καλή απόδοση κόντρα στο Αμβούργο, στάθηκε ο Βασίλης Βούζας. «Έτσι πρέπει να παίζουμε. Η ομάδα είναι νέα ακόμη. Θέλουμε δουλειά. Σιγά-σιγά θα την χτίσουμε. Μου άρεσε η ομάδα με το Αμβούργο. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του προπονητή της Κ20 του Ολυμπιακού.







