ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επισκέψεις αγάπης των Σχολών Καραϊσκάκη και Λεχαίου!

Επισκέψεις αγάπης των Σχολών Καραϊσκάκη και Λεχαίου!

Επισκέψεις αγάπης σε δυο ιδρύματα πραγματοποίησαν οι Σχολές Καραϊσκάκη και Λεχαίου. Η Κεντρική Σχολή Καραϊσκάκη επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες "Αμυμώνη" στο Ελληνικό και η Σχολή Λεχαίου το σπίτι του "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Αρχαία Κόρινθο.

Τα δυο ιδρύματα ενισχύθηκαν οικονομικά από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τα παιδιά και οι προπονητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη πήραν ένα σημαντικό μάθημα ζωής και έδωσαν πολλά δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται.

Η πρόεδρος του ΔΣ της "Αμυμώνης" Παρασκευή Μπέλλου μετά από την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, δήλωσε ενθουσιασμένη από την επίσκεψη του Ολυμπιακού: "Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός να είναι δίπλα μας. Ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη για την οικονομική βοήθεια και το ενδιαφέρον. Κάθε ημέρα δίνουμε μάχες για να συντηρήσουμε τα σπίτια μας και θέλουμε την βοήθεια όλων σας".

Η Κοινωνική λειτουργός του "Χαμόγελο του Παιδιού" κα Αργυράκου ευχαρίστησε από την πλευρά της τον Διευθυντή Δικτύου κ. Νάνο και τον επικεφαλής της Σχολής Λεχαίου κ. Κριτσελά για την επίσκεψη και τόνισε πως τα παιδιά θέλουν να είναι "δίπλα" τους ο Ολυμπιακός. Στα παιδιά  (40) του σπιτιού στην Αρχαία Κόρινθο δόθηκαν δώρα του Ολυμπιακού αλλά και της UNICEF.

Ο κ. Κριτσελάς μετά από την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε: "Όταν ξεκινήσαμε την συνεργασία με τον Ολυμπιακό ξέραμε πως είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη ομάδα της χώρας. Τώρα έχουμε διαπιστώσει πως είναι η μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια που είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την συνεργασία. Είναι μεγάλη μας χαρά που μας επέλεξαν για να έρθουμε εδώ στο "Χαμόγελο του Παιδιού" το οποίο ενισχύθηκε οικονομικά από τον Πρόεδρο μας κ. Μαρινάκη".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Επίσκεψη αγάπης από την Σχολή Ελευσίνας

  Επίσκεψη αγάπης από την Σχολή Ελευσίνας

  Την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας επισκέφτηκε η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην περιοχή προσφέροντας αγάπη και οικονομική ενίσχυση

 • Οικονομική ενίσχυση στο

  Οικονομική ενίσχυση στο "Παιδικό χωριό SOS"

  Το "Παιδικό χωριό SOS" επισκέφθηκε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βάρη προσφέροντας αγάπη, χαμόγελα και δώρα - Οικονομική ενίσχυση και από την πειραϊκή ΠΑΕ

 • Οι Σχολές στο πλευρό του Θρύλου

  Οι Σχολές στο πλευρό του Θρύλου

  Δυναμικό "παρών" δίνουν σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο "Γ.Καραϊσκάκης" τα παιδιά των Σχολών του Θρύλου!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ