ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επίσκεψη αγάπης από την Σχολή Ελευσίνας

Επίσκεψη αγάπης από την Σχολή Ελευσίνας

Την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας επισκέφτηκε η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην περιοχή προσφέροντας αγάπη και οικονομική ενίσχυση.

Μ' επικεφαλής τον Μάκη Μπεκιάρη, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους παρέδωσαν στους υπεύθυνους της Υπηρεσίας επιταγή 1.500 ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο δόθηκαν και τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθώς συντηρεί περίπου 160 οικογένειες, με τον Ολυμπιακό -μέσω της Σχολής στην Ελευσίνα- να βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων που το έχουν ανάγκη και να προσφέρει έμπρακτα. Μάλιστα, η Σχολή γνωστοποίησε στο Δήμο ότι θα εγγράψει δωρεάν στα προγράμματα ποδοσφαίρου πέντε παιδιά, στα οποία θα δώσει και στολές της αγαπημένης τους ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα παιδιά και οι γονείς ενημερώθηκαν για προγράμματα όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Γραφείο Εργασιακής Μέριμνας, Βοήθεια στο Σπίτι και πολλά ακόμη, από την Αντιδήμαρχο κα Δέσποινα Οικονόμου, αλλά και την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Μαρίνα Κοκκώνη. Φυσικά, οι εκπρόσωποι του Δήμου ευχαρίστησαν τη Σχολή του Ολυμπιακού, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την χορηγία του, μέσω επιστολής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Επίσκεψη αγάπης στον

    Επίσκεψη αγάπης στον "Άγιο Κήρυκο" (photos)

    Αγάπη και οικονομική ενίσχυση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε η Σχολή Ποδοσφαίρου των "ερυθρόλευκων" της Τροιζηνίας στο Ειδικό Σχολείο Γαλατά, "Άγιος Κήρυκος"

  • Επίσκεψη αγάπης στα Καμίνια (video)

    Επίσκεψη αγάπης στα Καμίνια (video)

    Την Πειραϊκή Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ στα Καμίνια επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού μοιράζοντας αγάπη και δώρα και παράλληλα προσφέροντας οικονομική ενίσχυση

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ