Ζωγράφισαν για καλό σκοπό!

Ζωγράφισαν για καλό σκοπό!

Σε διαγωνισμό ζωγραφικής, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, συμμετείχε η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, 15 μικροί ποδοσφαιριστές ζωγράφισαν με θέμα «Χριστούγεννα: Γιορτή Αγάπης και Ειρήνης» και όλα τα έργα θα διατεθούν προς πώληση.

Μάλιστα, είναι για καλό σκοπό, μιας και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Πειραιά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους, σε ειδική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σάββατο, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Τα παιδιά συνόδευσε και παράλληλα βράβευσε ένα από τα 12 έργα που «κέρδισαν» η υπεύθυνη λειτουργικών θεμάτων της Ακαδημίας κα Χριστίνα Δαρίτση.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη δράση του προγράμματος «Life Outside the Box» είναι οι Μαλικούρης, Μενεγάτος, Πλης, Συριβλής, Πλης Κ., Μαρούλης, Ταβουλάρης, Τσαλαπατάκης, Ντραγκότι, Μιχαλακέλης, Διαμαντάκος, Αυγουστίδης, Πατρώνης, Μαχαίρας, Σουχλάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ