ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εύκολη επικράτηση για την Κ14

Εύκολη επικράτηση για την Κ14

Χωρίς ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 4-1, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου, στο πλαίσιο του "Attica Cup".

Οι "ερυθρόλευκοι" του Γιώργου Παπακωστούλη ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και πανηγύρισαν μια ακόμα νίκη παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Παράλληλα διατήρησαν το αήττητο σερί τους στο τουρνουά. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό Κ14 σημείωσαν οι Παπαδόπουλος (12'), Μούκα (20'), Μιχαλόπουλος (55') και Παπαγεωργίου (63').

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14:  Πολύδωρος, Πανιάς, Τιμολέων, Τζόρβας, Τσάβος, Γούλας, Μούκα, Αντωνόπουλος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Τόλιος / Μιχαλόπουλος, Σκάντζας, Γαβαλάς, Καλαντζής, Παλαιολόγος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Άνετη νίκη με τριάρα η Κ14

    Άνετη νίκη με τριάρα η Κ14

    Άνετη κι επιβλητική νίκη σημείωσε η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης του Πανιωνίου με σκορ 3-0, στο πλαίσιο του "Attica Cup"

  • Νίκησε τον ΠΑΟ και η Κ14

    Νίκησε τον ΠΑΟ και η Κ14

    Τη νίκη με σκορ 2-1 κατέκτησε η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης του ΠΑΟ, σε παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη, χθες το απόγευμα, στο Κορωπί, στο πλαίσιο του "Attica Cup"

  • Νέα νίκη για την Κ14

    Νέα νίκη για την Κ14

    Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί της ομάδας Κ14 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε 2-0 και του Πανιωνίου

  • Νίκησε τον Ατρόμητο η Κ14

    Νίκησε τον Ατρόμητο η Κ14

    Με γκολ του Σουρλή (9'), η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού επικράτησε 1-0 της αντίστοιχης του Ατρομήτου στο πλαίσιο του "Attica Cup"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ