ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκησε τον ΠΑΟ και η Κ14

Νίκησε τον ΠΑΟ και η Κ14

Τη νίκη με σκορ 2-1 κατέκτησε η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης του ΠΑΟ, σε παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη, χθες το απόγευμα, στο Κορωπί, στο πλαίσιο του "Attica Cup".

Οι "ερυθρόλευκοι" του Γιώργου Παπακωστούλη, οι οποίοι συνεχίζουν χωρίς να έχουν γνωρίσει ούτε μια ήττα στο τουρνουά, άνοιξαν το σκορ στο 1' με τον Σουρλή και στο 25' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με τον Παπαδόπουλο.

Ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες ευκαιρίες για ν' αυξήσει ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του, τελικά όμως ο ΠΑΟ ήταν αυτός, που μείωσε τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε για να διαμορφωθεί το τελικό 1-2 υπέρ του Θρύλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14:  Ηλιάδης, Τσάβος, Κεραμίδας, Τιμολέων, Πανιάς, Τζόρβας, Γούλας, Μούκα, Σουρλής, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου / Πολύδωρος, Γαβαλάς, Θεοδωρόπουλος, Τόλιος, Παλαιολόγος, Αντωνόπουλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Άνετη νίκη με τριάρα η Κ14

    Άνετη νίκη με τριάρα η Κ14

    Άνετη κι επιβλητική νίκη σημείωσε η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης του Πανιωνίου με σκορ 3-0, στο πλαίσιο του "Attica Cup"

  • Εύκολη επικράτηση για την Κ14

    Εύκολη επικράτηση για την Κ14

    Τη νίκη με σκορ 4-1 πανηγύρισε η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο του "Attica Cup"

  • Νέα νίκη για την Κ14

    Νέα νίκη για την Κ14

    Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί της ομάδας Κ14 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε 2-0 και του Πανιωνίου

  • Νίκησε τον Ατρόμητο η Κ14

    Νίκησε τον Ατρόμητο η Κ14

    Με γκολ του Σουρλή (9'), η ομάδα Κ14 του Ολυμπιακού επικράτησε 1-0 της αντίστοιχης του Ατρομήτου στο πλαίσιο του "Attica Cup"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ