Την Κυριακή με ΑΕΚ οι Νέοι!
Με φουλ ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα για τα τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που μετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομής της Super League. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για τους «ερυθρόλευκους».
Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...
Το Σάββατο (3/02, 12:00), οι Έφηβοι του Θρύλου θα κάνουν την... αρχή, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο, στο γήπεδο του Ηφαίστου, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Τάσου Θέου, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!
Την Κυριακή (4/02, 12:00), σειρά θα πάρουν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα υποδεχθούν την ΑΕΚ, στο Ρέντη, για την 20η αγωνιστική της Super League Κ20. Αναμφισβήτητα, η νίκη φαντάζει... μονόδρομος για τους παίκτες του Βασίλη Βούζα, μιας και το περασμένο Σάββατο έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα, στην Τρίπολη και απώλεσαν 2 πολύτιμους βαθμούς.
Την ίδια μέρα, στις 12:30, η Κ15 του Θρύλου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη προέρχεται από τη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ, όντας μόνη πρώτη στην κορυφή.








