Επίσκεψη στη Σχολή Ηρακλείου (photos)
Στη Σχολή του Ολυμπιακού, στο Ηράκλειο Κρήτης, βρέθηκαν χθες το απόγευμα στελέχη της Ακαδημίας του συλλόγου και ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής της Σχολής, Γιάννη Σχοιναράκη, για την πορεία των ομάδων αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια.
Ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταΐδης και ο προπονητής της Ακαδημίας, Δημήτρης Μαυρογενίδης βρέθηκαν στην Κρήτη και είδαν και τα παιχνίδια της Σχολής.

Ο πρώτος αγώνας ήταν ανάμεσα στην ομάδα Νέων της Σχολής και την Μικτή Ηρακλείου ο οποίος είχε πολύ καλό ρυθμό, ποιότητα και έληξε ισόπαλος (2-2). Ο δεύτερος ήταν ανάμεσα στις μικρότερες ηλιακά ομάδες της Σχολής.
Να σημειωθεί, μάλιστα, πως και οι δύο μίλησαν στα παιδιά όλων των ομάδων. «Η Κρήτη έχει ταλέντο. Εμείς ήρθαμε εδώ για να σας δούμε και θα σας παρακολουθούμε. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση για τους μικρούς αλλά όσο μεγαλώνεις έχει στερήσεις. Οι πιο μεγάλοι πρέπει να μην σταματάτε τη δουλειά», τους είπε ο Κυριάκος Καραταΐδης.
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε κοντά σας. Όπως είπε και ο κ. Καραταΐδης, είμαστε εδώ για εσάς. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να ακούτε τους προπονητές σας και να είστε καλοί και στο σχολείο. Το ποδόσφαιρο αλλάζει συνεχώς και θέλει έξυπνα παιδιά».

Τέλος, μετά από τους αγώνες ένας τυχερός ποδοσφαιριστής της Σχολής κέρδισε τη φανέλα του Κέβιν Μιραλάς και ένας ακόμη ένα κασκόλ του Ολυμπιακού.








