ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιτυχίες για τις "ερυθρόλευκες" Σχολές

Επιτυχίες για τις

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Σχολές του Ολυμπιακού στο «Acadimies Golden Cup» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Σχολές Θεσσαλονίκης, Ρέντη και Μεγάρων και έφτασαν στους 3 από τους 4 τελικούς!

Στην κατηγορία Pro Junior (2009-10), o τελικός ήταν ανάμεσα στη Σχολή Μεγάρων και στη Σχολή Ρέντη με την πρώτη να κερδίζει με 3-2 και να κατακτά το τρόπαιο.

Στην κατηγορία Junior (2007-08), η Σχολή Θεσσαλονίκης έφτασε στον τελικό αλλά ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΝΕ, ενώ στην κατηγορία Παιδικό (2003-04) η Σχολή Θεσσαλονίκης έπαιξε στον τελικό και ηττήθηκε με 2-0 από τον Απόλλων Πόντου.

Επίσης, στην κατηγορία Junior, το βραβείο του MVP πήρε ο Δριγκάκης από τη Σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ στην κατηγορία Pro Junior MVP ήταν ο Καβάλος της Σχολής Ρέντη και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ασλάνης της Σχολής Μεγάρων.

Στο περιθώριο του τουρνουά οι Σχολές του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το Λευκό Πύργο αλλά και το Χωριό της Ειρήνης, ενώ στην τελευταία ημέρα των αγώνων το παρών στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο Διευθυντής Σχολών, Βασίλης Νάνος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ