ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέο "διπλό" στο Κορωπί

Νέο

Την αήττητη πορεία της στο Attica Cup συνέχισε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ16 του Θρύλου. Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν, στο Κορωπί, 2-0 των αντιστοίχων του Παναθηναϊκού και παρέμειναν στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Τάσου Θέου προηγήθηκε μόλις στο 1' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κατσούκη και πέτυχε το 0-2 στο 25', με την κεφαλιά του Τσιριγώτη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε καλές ευκαιρίες με τον Βοϊλη και τον Δήμο για να πετύχει περισσότερα γκολ. Πιο μεγάλη φάση ήταν εκείνη με τον Σουρανή αλλά το 0-3 δεν ήρθε!

Ολυμπιακός Κ16: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Τσερκώνης, Φυτόπουλος, Οικονομίκος, Τσιριγώτης, Σουρανής, Κατσούκης, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι Βοΐλης, Ντουμάνης, Ζώτος, Δήμος, Κοντός, Βασιλέρης, Παπαγεωργίου, Παπαγγελής, Καρυμπίδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Επικράτηση της Κ16 επί του Υμηττού

    Επικράτηση της Κ16 επί του Υμηττού

    Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού επί του Υμηττού, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο πλαίσιο του "Attica Cup"

  • Άλλη μια νίκη για την Κ16

    Άλλη μια νίκη για την Κ16

    Μόνη πρώτη και αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο "Attica Cup" η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού

  • "Πεντάσφαιρο" τράβηξε η Κ16

    Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμα φορά η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού, καθώς συνέτριψε με 5-1 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ