ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πεντάσφαιρο" τράβηξε η Κ16

Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμα φορά η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού, καθώς συνέτριψε με 5-1 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Τάσου Θέου ήταν εντυπωσιακοί σε ακόμα ένα παιχνίδι τους στο πλαίσιο του "Attica Cup", με τους μικρούς της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" να μη μπορούν να προβάλουν καμία αντίσταση, παρά το ότι προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό.

Στο 37' ο Ολυμπιακός Κ16 ισοφάρισε με τον Κατσούκη, έπειτα από ασίστ του Ντουμάνη. Μόλις δύο λεπτά αργότερα (39') οι "ερυθρόλευκοι" γύρισαν... τούμπα το παιχνίδι σκοράροντας με τον Καρυμπίδη, μετά από ασίστ του Δήμου.

Στο β' ημίχρονο, ο Ολυμπιακός "καθάρισε" το ματς με τον Γαλούπη στο 56' και τον Τσερκώνη στο 63' ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ στο 76'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ16:  Νικοπολίδης, Παπαγεωργίου, Ντουμάνης,Δήμος, Ζώτος, Κατσούκης, Καρυμπίδης, Κοντός, Γιαννακίδης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Οικονομίκος, Γαλούπης, Μαργαρίτης, Σουρανής, Φυτόπουλος, Τσερκώνης, Βασιλέρης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Επικράτηση της Κ16 επί του Υμηττού

    Επικράτηση της Κ16 επί του Υμηττού

    Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού επί του Υμηττού, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο πλαίσιο του "Attica Cup"

  • Άλλη μια νίκη για την Κ16

    Άλλη μια νίκη για την Κ16

    Μόνη πρώτη και αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο "Attica Cup" η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού

  • Νέο

    Νέο "διπλό" στο Κορωπί

    Η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του ΠΑΟ με 2-0 και συνεχίζει αήττητη στο Attica Cup

  • "Καταιγίδα" η Κ16!

    Σαρωτική ήταν η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού, καθώς συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-1 την αντίστοιχη της Καλλιθέας, στο πλαίσιο του "Attica Cup"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ