ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η γιορτή της Σχολής του Σικάγο (photos)

Η γιορτή της Σχολής του Σικάγο (photos)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Σικάγο.

Η εν λόγω Σχολή αριθμεί περισσότερα από 250 παιδιά και πλέον βρίσκεται στον 4ο χρόνο λειτουργίας της συμβάλλοντας στο μέγιστο βαθμό στην προώθηση του ονόματος του Ολυμπιακού στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η εκδήλωση διογανώθηκε από τους Υπεύθυνους της Σχολής του Σικάγο, Γιάννη και Άντζελα Κοσμά, ενώ κατά την διάρκεια της βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά και οι προπονητές τους, ο επικεφαλής, Νίκος Μιρτσέκης, αλλά και η ομάδα Κ15, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα των ΗΠΑ για το 2015!

Δύο τυχερά παιδιά κέρδισαν γάντια και σορτς του Ρομπέρτο, όπως και μια φανέλα του Πουλίδο, ενώ κληρώθηκε και μια ερυθρόλευκη φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της α' ομάδας του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της όμορφης βραδιάς, προβλήθηκε και video, στο οποίο οι προπονητές κ.κ. Μαυρογενίδης, Πάντος και Βαΐτσης έδωσαν από την Ελλάδα τις καλύτερες ευχές τους στη Σχολή του Σικάγο, ενώ τα παιδιά των Σχολών του Ολυμπιακού απ' ολόκληρη τη χώρα κάλεσαν τη Σχολή του Σικάγο στον Πειραιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εντυπωσιακά αποτελέσματα η Σχολή Σικάγο

    Εντυπωσιακά αποτελέσματα η Σχολή Σικάγο

    Η φοβερή δουλειά που γίνεται εδώ και καιρό στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Σικάγο φαίνεται πλέον και μέσα από τα αποτελέσματα

  • Η γιορτή στη Σχολή της Χαλκίδας (photos)

    Η γιορτή στη Σχολή της Χαλκίδας (photos)

    Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην πόλη της Εύβοιας

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ