ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Χαρούμενοι για τη νίκη. Είμαστε ο Ολυμπιακός»

«Χαρούμενοι για τη νίκη. Είμαστε ο Ολυμπιακός»

Εκ των κορυφαίων παικτών στο 5-1 των Εφήβων του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Χρήστος Λιάτσος, ο οποίος έκανε μεγάλο παιχνίδι, ενώ χρίστηκε και σκόρερ (έκανε το 1-1 και έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή). Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Κ17 του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Nova, εξέφρασε τη χαρά του και τόνισε πως πρέπει να υπάρχει ταπεινότητα. Ωραίος ο «μικρός»!

«Είμαστε, σίγουρα, πολύ χαρούμενοι, για αυτήν τη νίκη. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε, γιατί η δουλειά που γίνεται σε όλη την Ακαδημία, όχι μόνο στην Κ17, είναι πάρα πολύ καλή. Κοιτάμε να κερδίζουμε, παράλληλα. Είμαστε ο Ολυμπιακός. Σε αυτές τις ηλικίες, ο πρώτος στόχος είναι να χαίρεσαι το ποδόσφαιρο. Και να βελτιώνεσαι. Το αποτέλεσμα έρχεται σιγά-σιγά, όσο μεγαλώνεις», δήλωσε αρχικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Για το πώς βιώνουν την επόμενη μέρα στο σχολείο μετά από το 5-1: «Στο σχολείο πρέπει πρώτα από όλα να είσαι ταπεινός, σε ό,τι και κάνεις. Με τους φίλους σου, με τους γνωστούς σου, πρέπει να είσαι ταπεινός. Η ταπεινότητα είναι αυτό είναι που μετράει».

Για τα στοιχεία που παίρνουν από προσωπικότητες που υπάρχουν στον Ολυμπιακό, όπως ο Μαυρογενίδης και ο Ιμπαγάσα: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που έχουμε τέτοιες προσωπικότητες, τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας. Μας διδάσκουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία θα μας φανούν χρήσιμα για το μέλλον».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ