ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστροφή στον «θρόνο» με… υπογραφή Συλαϊδόπουλου!

Επιστροφή στον «θρόνο» με… υπογραφή Συλαϊδόπουλου!

Τον 6ο τίτλο της ιστορίας του στο πρωτάθλημα Νέων της Super League και πρώτο μετά από έξι χρόνια πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου (29/4) η Κ19 του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι είχαν πρωτεργάτη φέτος τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο  επιβλήθηκαν με 4-0 του Βόλου εκτός έδρας και στέφθηκαν πρωταθλητές μετά από έξι χρόνια.

Και είναι ένα πρωτάθλημα, έργο Σωτήρη Συλαϊδόπουλου! Ο προπονητής της Κ19 με πολλή δουλεία και μεθοδικότητα την έκανε ξανά πρωταθλήτρια, οδηγώντας την από νίκη σε νίκη και, μοιραία, στον τίτλο! Το τελευταίο διάστημα, δε, ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Θρύλου έχει αναβαθμιστεί και έχει πόστο στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας. Δίχως, βεβαίως, να σταματήσει τη δουλειά του στην Κ19 και να κατακτήσει, εντέλει, αυτό το πρωτάθλημα.

Αυτό αποτυπώνεται και στους αριθμούς, αφού διαθέτει την καλύτερη επίθεση (59 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (16 γκολ) στη φετινή κατηγορία. Το έργο του κόουτς της Κ19 και των συνεργατών του αποτυπώθηκε στο γήπεδο και έτσι οι  «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016-17. Η επιστροφή του Ολυμπιακού από το -8  με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση και η πρωτοπορία στο +5 δεν μπορεί να θεωρηθούν τυχαίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν πιστοί στο πλάνο τους χάρη στις βάσεις που χτίστηκαν από το καλοκαίρι. Υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι και παρουσιάστηκαν έτοιμοι για την επιστροφή τους στην κορυφή. Από τον πρώτο έως τον τελευταίο παίκτη της ομάδας, όλοι έχουν βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου με δέκα γκολ και πρώτος σε συμμετοχές ο Θάνος Κουτσογούλας με 25.

Η φετινή «ερυθρόλευκη» Κ19 σφύζει από ταλέντο και δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ