ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συλαϊδόπουλος: «Περήφανοι για την ομάδα, ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Συλαϊδόπουλος: «Περήφανοι για την ομάδα, ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Την δική της φιέστα έκανε η Κ19 του Ολυμπιακού πριν από μερικές ημέρες πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της Super League Νέων στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Τα «λιοντάρια» του Θρύλου αφού έδωσαν μία φιλική αναμέτρηση με την Κ19 του Ατρόμητου, σήκωσαν την κούπα και το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Στις δηλώσεις του, ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, τόνισε πως είναι περήφανος για το επίτευγμα των Νέων του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει άπαντες και ειδικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Κ19 του Θρύλου:

«Πετύχαμε κάτι σπουδαίο μέσα σε μία δύσκολη σεζόν, όμως τα καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι το τέλος. Πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια για τους Νέους του συλλόγου και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας όπως και τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ για όλη την προσπάθεια μέσα στη χρονιά, αλλά φυσικά και τη διοίκηση και τον πρόεδρό μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας παρέχει τόσο σύγχρονες εγκαταστάσεις και έχουμε την ευκαιρία να δουλεύουμε σωστά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ