ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έγραψε ιστορία με τον Θρύλο ο Μιλουτίνοφ!

Έγραψε ιστορία με τον Θρύλο ο Μιλουτίνοφ!

Ο Ολυμπιακός δεν έθελξε με την εμφάνισή του κόντρα στον Κολοσσό, χρειάστηκε να ιδρώσει στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη και να ανέβει στο 13-1 της βαθμολογίας όμως έστω και έτσι συνέχισε νικηφόρα μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι “αιωνίων” (22/1).

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, Ο Σέρβος σέντερ μάζεψε 15 ριμπάουντ στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με τον Κολοσσό Ρόδου, φτάνοντας τα 632 και ξεπερνώντας των Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ, στην κορυφή της λίστας των ξένων ριμπάουντερ στην ιστορία της ομάδας.

Είναι η τρίτη κορυφή που πιάνει ο Μιλουτίνοφ στις λίστες των ξένων παικτών του Ολυμπιακού μετά από εκείνες των αμυντικών ριμπάουντ (377) και των κοψιμάτων (105)

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πέρασε ένα ακόμη βράδυ στη… δουλειά χθες (15/1) κάνοντας τη διαφορά για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Κολοσσό H Hotels. Ξέχωρα από το νέο εντυπωσιακό του double-double, ο Σέρβος σέντερ έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο 1ος ξένος ριμπάουντερ των «ερυθρόλευκων» στη Stoiximan Basket League.

Ο Μιλουτίνοφ με τα 15 ριμπάουντ που μάζεψε στον χθεσινό αγώνα, έφτασε τα 632 και για να πιάσει αυτήν την κορυφή, ξεπέρασε τον Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ που είχε 618 ριμπάουντ στην τετραετία 1999-2003. Είναι η τρίτη κορυφή που πιάνει ο Μιλουτίνοφ στις λίστες των ξένων παικτών του Ολυμπιακού μετά από εκείνες των αμυντικών ριμπάουντ (377) και των κοψιμάτων (105). Με την προσπέραση του στον Ντε Μιγκέλ, ο Μιλουτίνοφ έγινε συνολικά ο 8ος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ