ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «πρέπει» της γερμανικής «διαβολοβδομάδας»!

Το «πρέπει» της γερμανικής «διαβολοβδομάδας»!

Έγινε ότι έγινε στην Μαδρίτη, αλλά πρέπει να συνεχίσει ο Θρύλος. Απαιτείται όμως να αλλάξει προς το καλύτερο ή να σταθεροποιηθεί η απόδοση αρκετών παικτών, διότι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φέτος στον Πειραιά, κανείς δεν περισσεύει ή αν θέλετε δεν έχει την πολυτέλεια να μην προσφέρει κάτι όσο αγωνίζεται.

 Η… γερμανοβδομάδα που ακολουθεί με Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και Μπάγερν στο Μόναχο, απαιτεί δύο νίκες για να μείνει ο Ολυμπιακός σε επαφή με την απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ. Για να γίνει χρειάζεται πεινασμένη αγέλη σκύλων όπως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου στην Μαδρίτη και όχι στολή περιπάτου και αποδοχή της μοίρας όπως η απόδοση του πρώτου…

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αυτή η «διαβολοβδομάδα». Μετά την Άλμπα στο ΣΕΦ έρχεται και η Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία, την Πέμπτη (1/2, 21:30).

Σε πολύ καλό σημείο έρχεται αυτή η ευκαιρία για τον Θρύλο. Μετά από μία ήττα, εντός προγράμματος, έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία για 2 συνεχόμενες νίκες. Αρκεί η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή, ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει και θα επιστρέψει σε τροχιά play-offs.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ